Blaasontsteking seks

Blaasontsteking seks

Blaasontsteking seks, geen fijne combinatie. Er wordt vaak gedacht dat de klachten van een blaasontsteking vanzelf over gaan, maar zo is het niet. De blaasontsteking kan maar op een manier goed worden aangepakt en dat is door antibiotica. Tijdens de blaasontsteking is het niet verstandig om te kiezen voor blaasontsteking seks. Als je wel kiest voor blaasontsteking seks dan is de kans groot dat je extra veel pijn  gaat krijgen. Je kunt daarom maar beter een paar dagen zonder blaasontsteking seks doen, zodat de klachten over gaan en je weer kunt  gaan genieten van de seks. Het is belangrijk dat je naar het gevoel luistert van je partner, als de een pijn heeft, kies dan niet voor blaasontsteking seks maar laat elkaar op dat gebied even een paar dagen met rust. De blaasontsteking gaat snel weer over en daarna kun je samen weer gaan genieten van de seks.Geen zin in seks met blaasontsteking seks

Een blaasontsteking seks is geen pretje

Als je denkt aan blaasontsteking seks dan krijg je hier al een onprettig gevoel van. Als je een blaasontsteking hebt dan wil je niet aan seks denken. Zeker bij vrouwen gaan blaasontsteking seks niet goed samen, de vrouwen voelen namelijk alles langzaam naar binnen gaan en dit kan extra irritaties opwekken. Je moet daarom als je last hebt van een blaasontsteking niet aan seks doen, als je dit wel doet dan kunnen de klachten erger gaan worden. Het is belangrijk dat je daarom goed je gevoel kunt herkennen, als je namelijk zelf pijn hebt en merkt dat de blaasontsteking nog niet over is, kies dan niet voor blaasontsteking seks. Leg je partner ook zelf uit waar je last van hebt en waarom blaasontsteking seks niet goed samen gaan. Je kunt op tijd naar de huisarts gaan en zorgen dat je de blaasontsteking kunt behandelen met antibiotica, op deze manier kun je binnenkort weer gaan  genieten van de seks. Let er altijd goed op dat je er aan denkt dat blaasontsteking seks niet goed samen gaan, als je partner een blaasontsteking heeft is het goed om elkaar even op een andere manier aandacht te geven, je wilt elkaar namelijk geen extra pijnklachten geven.

Handelen bij blaasontsteking seks

Als je last hebt van een blaasontsteking is het van groot belang dat je hier snel vanaf komt. Wacht er daarom niet mee en ga gewoon naar de huisarts toe. De huisarts kan een antibioticakuur voorschrijven zodat je sneller van de klachten af komt en zodat de oorzaak wordt aangepakt. Als de pijn weg is en de blaasontsteking is weg, dan kun je weer gaan genieten van de seks, op die manier heb je geen pijn meer en kun je weer genieten. Het is belangrijk dat je de tijd gaat nemen om de blaasontsteking weg te laten gaan, je moet niet te snel weer gaan beginnen met de seks, maar laat het eerst rustig genezen. Stop tijdelijk met seks als je last hebt van blaasontsteking seks.

 Wil jij van Blaasontsteking afkomen ? Lees verder…

 

 

Dit is een artikel over Blaasontsteking seks