Pijn na plassen

Pijn na plassen, doe er wat aan

Pijn na plassen, geen fijne beleving. Als je last hebt van pijn na plassen, dan is het belangrijk dat je hier wat aan  gaat doen. Je moet zelf eens nagaan wanneer je echt last hebt van het pijn bij het plassen. Is het zo dat je iedere keer pijn hebt wanneer je naar de wc gaat en moet plassen of heb je ook pijn als je niet moet plassen? De huisarts zal hier ook naar vragen als je daar naar toe gaat.

Pijn na plassen en nu?

Als je last hebt van pijn na plassen dan is het belangrijk dat je dit even aan gaat kijken. Als je er vaker last van hebt is het toch zaak dat je naar de huisarts gaat. De huisarts kan dan gaan kijken wat de oorzaak is van pijn na plassen. Probeer zelf ook eens achter de oorzaak te komen, is het zo dat je extra vaak moet plassen of doet het plassen zelf pijn? Het kan ook zo zijn dat je alleen last hebt van pijn na plassen. Hoe dan ook, het is tijd om hier wat aan te doen, neem daarom nu de tijd om te kijken wat pijn na plassen kan betekenen en raadpleeg de huisarts.

Pijn na plassen, direct handelen!

Veel mensen willen het afwachten als zij last hebben van pijn na plassen, maar dat is geen goed idee. Stel dat het een blaasontsteking is, dan is het belangrijk dat deze meteen wordt aangepakt. Pijn na plassen heeft een oorzaak en deze moet gevonden worden. Dit is dan ook de reden dat direct handelen bij pijn na plassen noodzakelijk is. Je kunt de huisarts bellen en even een afspraak maken, de kans is groot dat zij de urine willen controleren en dan krijg je vaak diezelfde dag nog te horen of dat de oorzaak gevonden is. Doe er wat aan als je last hebt van pijn na plassen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>